Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@03:22:28 GMT

رفع بحران آب‌وهوا با ترمیم طبیعت

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۴۵۵۵۰

رفع بحران آب‌وهوا با ترمیم طبیعت

ایسنا/خراسان رضوی گزارش جدید برنامه محیط‌زیست سازمان ملل (UNEP) و سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) اعلام کرد: جهان باید به تعهد خود برای بازگرداندن حداقل یک میلیارد هکتار از اراضی تخریب‌شده در دهه آینده پایبند باشد تا تهدید سه‌گانه تغییر اقلیم، از دست‌دادن تنوع‌زیستی و آلودگی را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از ارث، محققان این بررسی اظهار کردند: بشر در حدود ۱.۶ برابر از خدمات پایدار ارائه شده طبیعت را استفاده می‌کند و اقدامات حفاظتی کنونی برای جلوگیری از فروپاشی اکوسیستم در مقیاس بزرگ و از بین‌رفتن تنوع‌زیستی کافی نیست.

در سراسر جهان، تخمین زده می‌شود که هزینه‌های ترمیم زمین تا سال ۲۰۳۰ حداقل ۲۰۰ میلیارد دلار در سال باشد. محققان دریافتند، هر یک دلار سرمایه‌گذاری شده در ترمیم زمین تا ۳۰ دلار منافع اقتصادی در بر خواهد داشت.

اینگر اندرسن، مدیر اجرایی برنامه محیط‌زیست سازمان ملل‌متحد اظهار کرد:  آخرین شواهد علمی، نقش حیاتی اکوسیستم‌ها، از جنگل‌ها و زمین‌های کشاورزی گرفته تا رودخانه‌ها و اقیانوس‌ها را نشان می‌دهد و خسارات ناشی از یک نظارت ضعیف بر روی کره‌ زمین را ترسیم می‌کند. در حال حاضر، این تخریب‌ها بر رفاه حدود ۳.۲ میلیارد نفر (۴۰ درصد از جمعیت جهان) تاثیر دارد.

لازم‌به‌ذکر است که هر ساله خدمات اکوسیستم را به ارزش بیش از ۱۰ درصد از تولید جهانی اقتصاد خود از دست می‌دهیم.

ترمیم اکوسیستم منجر به «دستاوردهای عظیم» خواهد شد و محققان افزایش کیفیت آب‌وهوا، کاهش دما، بهبود سلامت انسان و بازیافت تنوع زیستی را مطرح کردند. روند ترمیم شامل جنگل‌کاری و مرطوب‌سازی دوباره زمین‌های ذغال سنگ نارس (peatlands) است.

محققان افزودند: اقداماتی که باعث توقف و معکوس‌کردن این روند برای رسیدن به هدف توافق‌نامه پاریس در حفظ دمای جهانی پایین‌تر از دو درجه سانتی‌گراد شود، ضروری است.

آنان عنوان کردند: ترمیم اگر همراه با حفاظت از اکوسیستم‌های طبیعی باشد، به جلوگیری ۶۰ درصدی انقراض مورد انتظار تنوع زیستی کمک خواهد کرد.

این بررسی در مجله Science Advances منتشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طبيعت محیط زیست اراضي اقليم تنوع زيستي تنوع زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان

عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
به گزارش خبرگزاری مهر، صمیم مرادی روزبهانی، عملکرد تیم اعزامی مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با پرداختن به وسعت سیل در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان گفت: صد در صد شهرستان کنارک درگیر سیلاب شده است. در واقع همه محلات هفتگانه به نوعی درگیر سیلاب است اما محلات پنجگانه نظرآباد، سورک، کوهیان، زیباشهر و چادران کاملاً درگیر سیلاب بوده و ضمن در اولویت قرار گرفتن امداد رسانی، از وضعیت بسیار نامناسبی نیز برخوردار بودند.

وی افزود: در خصوص میزان پیشرفت کار امدادی در سطح استان نیز طبق اظهارات جانشین شهردار کنارک، ۹۰ درصد از پنج محله که مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار است دچار سیلاب شده که حدود ۱۰۰ هکتار از این مساحت امداد رسانی شد و در ۵۰ هکتار شامل چادران و نظرآباد همچنان امداد رسانی در حال انجام است.

مرادی روزبهانی ادامه داد: تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شامل نیروی انسانی به همراه وسایل نقلیه، ۱۰ دستگاه پمپ آب کف کش و لجن کش و دو دستگاه موتور برق با تجهیزات انفرادی برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و معاونت خدمات شهری و سازمان آتش نشانی در روز پنجشنبه ۳۰ فروردین به محل حادثه اعزام شده است.

تیم عملیاتی مذکور بلافاصله پس از استقرار و از صبح روز جمعه ۳۱ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان کنارک و برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولین شهرستان کنارک (فرماندار و شهردار کنارک) عملیات امدادرسانی را آغاز کرده و تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی به سیل زدگان در این شهرستان است.

تیم اعزامی از سازمان مدیریت بحران شهر تهران تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در حدود ۳۶۰ نفر ساعت زمان صرف عملیات امداد رسانی به سیل زدگان کرده است.

کد خبر 6089774

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • رشد سه برابری مسمومیت با قارچ وحشی
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک